Fasadmålning Vellinge

TL Måleri AB – fasadmålning Vellinge

Din personliga
målerifirma

Välkommen till TL Måleri AB – din personliga målerifirma. Vi erbjuder måleritjänster både för interiör och exteriör och strävar alltid efter att leverera enastående resultat. Vi är stolta över att erbjuda en nöjd kund-garanti och lämnar aldrig ett arbete förrän det är fullständigt färdigställt. För oss är det viktigt att kunden i fråga är helt nöjd.

Kontakta oss idag för att få ditt måleriprojekt utfört på bästa möjliga sätt.

Idag sprutspacklar vi en lägenhet på Betaniaplan i Malmö 👌🏼

Idag sprutspacklar vi en lägenhet på Betaniaplan i Malmö 👌🏼 ...

Idag började Noah att måla garagelängor i Arlöv från rött till vitt 🖌

Idag började Noah att måla garagelängor i Arlöv från rött till vitt 🖌 ...

Vilka vi är

TL måleri AB är ett nyetablerat måleriföretag som grundades år 2022. Trots att vi är ett nytt företag har vi en imponerande erfarenhet på 10 år inom branschen. Inom företaget finns alltså den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra kvalitativa arbeten.

Fasadmålning Vellinge

Vad vi gör

Vi arbetar med det mesta inom måleribranschen. Tack vare rätt kompetens och utrustning kan vi utföra både små och stora uppdrag. Företaget erbjuder en 100 procent nöjd kund-garanti, anlitar du oss kan du räkna med kvalitet. Vi lämnar inget arbete förrän kunden är helt nöjd.

Fasadmålning Vellinge

VÅRA TJÄNSTER

Invändigt måleri

Få en komplett förändring inomhus med oss. Vi tar hand om vägg- och takmåleri och levererar professionellt utförda måleritjänster. Låt oss förvandla ditt utrymme med färg och kreativitet.

Utvändigt måleri

Ge ditt hem eller företag en fräsch ny look med vårt utvändiga måleri. Vi erbjuder professionella tjänster för att måla fasader, fönster, dörrar och mycket mer. Givetvis använder vi färger som klarar av väder och vind.

Övriga tjänster

Till oss kan du också vända dig för att få hjälp med målning av element och fönster, kittning av fönster, oljning av ytterdörrar, bredspackling och sprutspackling med mera. Självklart kombinerar vi det här med slutförande målning när det behövs.

TL Måleri AB

SPÅNGHOLMSGATAN 25, 233 61 Bara
070-910 74 45
Fasadmålning Vellinge